O Marku

Rođen sam 21. maja 1985. godine u Banjoj Luci, gdje sam odrastao i završio formalno obrazovanje. Ljubav prema crtanju me oduvijek prati kroz život i taj talenat mi je u velikoj mjeri pomogao da ideje svojih klijenata sa papira, što vjerodostojnije, prenesem na kožu. Prva iskustva u svijetu tetoviranja sam ostvarimo prije šest godina, a od 2015. godine sam počeo raditi u WesternSaloonTattoo Studiju gdje se usavršavam pod mentorstvom jednog od vodećih tattoo umjetnika i mog velikog uzora- Nebojše Narančića Neše.
U cilju kontinuiranog usavršavanja i praćenja svjetskih trendova, učestvovao sam na tattoo konvencijama u Ljubljani, Trstu, Beogradu i Mariboru. Na 8. tattoo konvenciji u Mariboru sam osvojio 3. mjesto u kategoriji „best cartoon“. Navedena iskustva i predan rad u studiju čine osnovu mog svakodnevnog usavršavanja. U svom radu se pridržavam svih profesionalnih standarda sigurnog i autentičnog tetoviranja, uz krajnje odgovoran odnos prema opremi i procesu sterilizacije.
Prije svega, svoju ljubav prema crtanju i tetoviranju ispoljavam kroz posvećen i predan rad sa svojim klijentima, čije želje i ideje su mi uvijek na prvom mjestu. Svaki klijent i svaka tetovaža su posebni na svoj način, dođite i uvjerite se.

Portfolio

ARTISTS